user_mobilelogo

Informatie

Delphi heeft zich als ontwikkelomgeving inmiddels ruim bewezen. Vele organisaties, waaronder wellicht uw organisatie, hebben strategisch gekozen voor Delphi als ontwikkelomgeving. U hebt daar uw eigen argumenten voor gehad en ongetwijfeld bent u zeer tevreden over het resultaat van deze keuze. Met u hebben meer organisaties, van zeer groot tot klein, gekozen voor Delphi. Dit is de reden voor veel organisaties enkele van hun medewerkers te scholen in het toepassen van Delphi.

Wij zijn een op Delphi gericht detacheringsbureau, een organisatie waar in Delphi gedacht wordt, waar de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd worden en waar de medewerkers opgeleid zijn in alle technieken en methodieken rondom de Delphi ontwikkelomgeving. Kortom The Delphi Company is een detachering- en consultancybureau met vaste medewerkers die projecten uitvoeren waarbij Delphi als ontwikkelomgeving gebruikt wordt. De activiteiten die The Delphi Company voor u kan uitvoeren, beslaan zowel het voortraject als de uitvoering het adviesgedeelte als de projectleiding, coaching, second opinion als training.

Zo kan The Delphi Company uw medewerkers assisteren of begeleiden. Maar ook reguliere detachering voor inzet bij uw projecten behoren tot de mogelijkheden. Met andere woorden, u hebt een Delphi vraag, wij hebben het antwoord. Indien u meer informatie wilt over wat The Delphi Company voor uw organisatie kan betekenen, neemt u dan contact op met ons.

The Delphi Company B.V.
Nieuwe Englaan 22
1404 ED Bussum
T 088 - 433 5744 / 088 - 4DELPHI
E info@DelphiCompany.nl